Friday, July 20, 2012

Special Post : Kepada Pendengki di Pagi Jumaat

Aku punya blog suka hati aku la nak tulis ape. 

Apa la yang ko sakit hati sangat dengan aku? 

Aku ada curi duit ko ke? 

Ke aku kahwin dengan laki ko? 

Kalau ko lelaki, aku nak tanya, aku ada tolak Cinta ko ke, sebab tu ko sakit hati? 

Ke sebab aku cantik, ko buruk then ko sakit hati? 

Aku rasa sebab yang last tu paling sesuai. 

 

Ape la ko sakit hati sangat kan? 

Kalau ko rasa ko taknak baca blog aku ko bley tekan Alt+F4. 

Settle masalah ko. 

 

Aku punye blog aku punya hal

Ko nak buat hal ko buat blog sendiri

Aku tak suke kacau orang kalau orang tak kacau aku

 

Lain kali kalau nak tinggalkan komen, 

jangan lupe tinggalkan email ko sekali. 

Jangan jadi macam orang yang tak de telur, tak de biji 

Guna Anonymous pulak..


Kaaannnnn..........

Yang penting ada aku kisah??

Spesis orang yang takleh tengok orang lain senang....


Cik Cakula : Pendengki yang pengecut

13 comments:

Prince of Noob said...

mohon cik cakula cantik jangan pedulikan anon2... baca kat sini utk mengetahui lebih lanjut lagi subspesies2 anon... done follow here

Cik Cakula Cemekut Cekelat said...

jenis-jenis anon yang menjengkelkan..

btw buasir otak is one of my fav blog...=D

semutmerah said...

Perhhh.
Komen yang memang sentap hati
bila dibaca.

Cik Cakula Cemekut Cekelat said...

kaannnn...menyentap...tp, ada aku kesah???

*selamat berpuasa untuk anon tersebut....

adam said...

mekasih jadi pengikut blog merapu saya. Kenang daku dalam doamu. haha.

Cik Cakula Cemekut Cekelat said...

tengok la kalau teringatkanmu sebab selalunya khusyuk berdoa......

Jiwa Perempuan Gila said...

dia jeles lettewww :)

Cik Cakula Cemekut Cekelat said...

golongan mental disorder...

love is cinta said...

la..i ingat tu org nak propaganza je tu...bau2 kejelesan...

cik momon said...

memang! dorang ni jenis pathetic taw..da tak suka baca & ape yg kite post just move to another blog la kan..dah tu bleh plak keep reading our blog. kalau rasa hebat sangat buat blog sendiri..GERAM..sebab kite pon penah kena gak >:)

Cik Cakula Cemekut Cekelat said...

LOve is cinta : memang pun propa lebih habuk tarak...

Cik mOmon : hahaha...nasib kite same..

rYnaH zaH said...

biaselah tu awk . . kekadang apew yg kitew tulis tu bt org terase walhal bkn kite nak kte dorg pun. . . . dulu i pn pena kena mcm nie. . . dak tu tengkin2 i sbb dye ngt i tulis sal dye tpi adew sy kisah. . . .

Cik Cakula Cemekut Cekelat said...

hahaha...bdk bru nk guna akal...slama ni akal xgne...da berkarat bru nk gne...cmni la jdnye...kne rjin g servis....